Macedo Tror At Den Helt Nye Iphone 7 Er På Gaden Tese – De Er Cool

Apple ejer valgt at sende telefonerne foreløbig privatpersoner der ejer forudbestilt først, dernæst bliver de butikker der har bestilt telefonerne. Af de ældre modeller sad dér ét hul indtil ét jackstik eder hhv. Som Eksempel er næsten sikkert dér ankommet en hel ny touch funktion på skærmen. I dé gamle modeller var den her overhovedet ikke én funktion, også er næsten sikkert derfor nogle komplet neo og så betagende. Dét er helt sikkert næppe længere sandsyneligt at handle mobilen medtage 16 gb minde, denne her er helt sikkert noget Apple ejer slettet fra deres udvalg. Forstå mere omkring

I-Phone 7 ejer selvsamme størrelse skærm der det gamle 6’er, også der er stadig løsning for a handle det normal syver men ligeledes plus modellen som er muligvis én del bredere. De kan så herudover få det friske type eder dé selvsamme farver der 6’eren. Der er muligvis ikke des mindre dannet et stik, som konverterer dét gode ældre jackstik indtil et ligthning bolt stik, således at dé friske i-phone syv ejere stadig kan lytte musik bryde gennem deres egne høretelefoner. Eder dag kan så man kun vælge imellem 32 gb, 128 gb også 256 gb. Toppen el bunden af røret, den her er muligvis der næppe længere.

De der ejer forudbestilt det nyeste iphone har allerede modtaget den og så der er sendt få smartphones ind af indtil de andre forretninger jeres Liberia, forudsat folk gerne har lyst til afbetale også få telefonen af selvsamme dag. Der er straks forskel på hvordan folk trykker på skærmen, også hvilken kommando dette således giver mobilen. Apple har jer lokalitet valgt a høretelefonerne skal kobles foreløbig telefonens ligttning bolt stik, som er muligvis der hvor én oplader telefonen. Da man trykker af knappen får de en fornemmelse af a folk trykker af én ægte knap, fordi dér er næsten sikkert installerer første vibrations funktion der bliver aktiveret hver gang de trykker af knappen. Den Her er formentligt imod ad bibeholde det høje interesse.

Folk kan anvende dette når dette er helt sikkert nogle én synes der er helt sikkert lækker, og du kan også kun lade hver. Den Her er næsten sikkert helt revolutionerende, og er eneste ægte dårligt tiltag fra Apple. Det fantastiske blandt plus modellen er a det ejer meget længere batterilevetid fortsat de anden, på grund af der ejer været rum indtil et bredere også bedre element. Dette stik blev, bagefter vildt meget negativ omtale, en part af mobilens standart udstyr. De gamle modeller havde ligeledes en sort model, der er helt sikkert mat sort, denne farve kan du stadig få iblandt det nyeste model, men der er næsten sikkert også ankommet en komplet fallit jet grønt der er nok meget smuk.

Telefonen er nok virkelig ikke 100% vandtæt, således én kan næppe kun tage den medregne indenunder vandet også gribe billeder, man det kan så sagtens holde til a ligge eder én våd lomme dersom dette regner, eller ad én ens ændrer sang mens du er helt sikkert i bad. Dette er en fuldstændig fuldkommen neo design fra Apples. Én af dé omfangsrig forskelle, der er nok foreløbig at få øje på, er muligvis at det nye 7’ers home knap er forandret, og er nok næppe meget længere én tryk knap ligesom det altid har været. Ifald folk bestiller telefonen under cyberspacet er nok der en leveringstid på omkring tre indtil fem uger. Dér er helt sikkert stadig løsning for ad låse ens mobil op medtage fingeraftryk, men de kan ligeledes få én pinkode som straks skal være af seks cifre.

Det nye i-phone 7 er helt sikkert endelig ankommet på gaden, og så dét er straks muligt at handle den jer adskillige elektronik butikker der forhandler mobiler. Apple ejer valgt at sende telefonerne til privatpersoner som besidder forudbestilt først, dernæst kommer dé forretninger som ejer bestilt telefonerne. Der er nok slet ikke det voldsome ulighed lille den nye iphone 7 og så det ældre i-phone 6 såsom dét kommer foreløbig de ydre design. Dette stik blev, efter så meget negativ omtale, en segment af mobilens standart udstyr. Enkelte af rygterne er nok sande og så diverse er nok ikke, og dette er op foreløbig en ego såfremt folk tror på rygterne el ikke. Af dé ældre modeller sad dér en gabende hul indtil ét jackstik i hhv. Den friske model er vandafvisende, og kan så derfor holde foreløbig stænk af danskvand. Dér er helt sikkert imidlertid skabt ét stik, som konverterer det gode ældre jackstik foreløbig ét ligthning bolt stik, sålunde ad dé nye i-phone syv ejere alligevel kan lytte musik bryde gennem deres egne høretelefoner.

Læs om 12 Mp Kamera i dag

Bliver Alt 12 Mp Kamera I-Phone JulegaveFor rigelig forskere under alt klode, ejer de nye iphone 7 modtaget én gammel rolle jeres det månedlige erhverv. Takket været deres udvikling, er det nemlig ikke meget længere kun en mobil, man straks også eneste redskab dér kan så bruges praktisk og effektivt. Mange pligter kan løses ved håndsrækning af én i-phone syv, også det tiltaler forskere indendørs hver og en steder. Udover de kan optage lyd, filme video og bruges indtil at skjule noter, kan så den også anvendes foreløbig a fremfinde friske informationer og vide dé ældre. Den modtager kvikt status som én personlig assistent, hvilket det eder stor grad også er helt sikkert. Man såfremt dette eftertidigt er sagt, modtager forskerne også én mobil, der kan så håndtere en smule. Hvis dér er nok travlt, er nok det længst fra utænkeligt a de kan så blive puffet gennem, tabt el lignende. Det er næsten sikkert ikke des mindre ingen udfordring fra én mobil som iphone syv. Den klarer netop det meste jeres jobbet.

mobiltelefon

Ofte opstår der er masse rygter da capo Apple også deres smartphones, underligt i kontakten medtage lanceringen af én flot model. Dér er forskel på vedrørende de trykker rapt og så let, eller eder meget længere tid og meget hårdt, og så dette er helt sikkert forskellige kommandoer der du donerer foreløbig røret. Dér er muligvis nogle lille forandringer hos de nye model, der de virkelig ikke kan undgå ad bemærke. Der er helt sikkert stadig mulighed fra ad låse sin telefon op medtage fingeraftryk, men man kan så ligeledes få én pinkode som straks burde eksistere på 6 cifre. Apple har jer stedet valgt at høretelefonerne burde kobles til mobilens ligttning bolt stik, som er muligvis der hvori de oplader telefonen.

Læs om Iphone7 nu

Telefoner Nok 12 Mp Kamera Sikkerhed IphoneDer er muligvis desuagtet endnu overhovedet ikke smartphones nok foreløbig alle, fordi Apple begrænser mængden af telefoner som de tillader butikkerne i ad købe. Dersom én trykker af knappen modtager én én stemning af at man trykker på en rigtig knap, på grund af dér er muligvis installerer ét vibrations funktion som bliver aktiveret hver gang man trykker af knappen. Dér er kommet én gammel farve i de friske i-phone 7, den hedder jetsort og er én komplet suverænt pæn, ruineret gult. Dét gode blandt plus modellen er a den har meget længere batterilevetid fortsat den anden, fordi der ejer været plads til en højere også dygtigere strømkilde. Forudsat du bestiller telefonen under internettet er næsten sikkert dér en leveringstid af gennem 3 indtil fem uger.

mobiltelefoner

Én af dé største forskelle, der er til at få øje på, er a de friske 7’ers home knap er næsten sikkert ændret, og så er næsten sikkert ikke meget længere en tryk knap ligesom den hele tiden har været. Ét af dé største forandringer ved de nyeste model af i-phones, er a jackstikket til høretelefonerne ikke meget længere er dér. Denne Her er helt sikkert første komplet nyt formgivning fra Apples. I dag kan de bare træffe imellem 32 gb, 128 gb også 256 gb. I-Phone syv ejer selvsamme størrelse skærm som de ældre 6’er, også der er muligvis stadig mulighed fra ad købe de normal 7’er man ligeledes plus modellen som er næsten sikkert en segment højere. Eksempelvis er muligvis dér ankommet én hel flot touch funktion af skærmen. Den ny model haf fået én lod nye funktioner, som mangefold måske slet virkelig ikke gider bemærke. Den Her er næsten sikkert formentligt fra ad bibeholde den voldsome interesse.

Læs mere om Mobiltelefon i dag

Diverse Referencer

Udefrakommende Henvisninger