Lær at være god til rengøring

Vi går alle rundt og tror, at vi har ret skidt styr på det der med rengøring, men det er ikke altid tilfældet! måske har man lært sig nogle uvaner barndomshjemmefra, der måske i grunden kan gøre mere skade end gavn for dig og dit hjem. ved du hvad der er i dine rengøringsmidler, hvor meget du burde bruge og hvornår? det nikker de færreste af os sikkert genkendende til og trækker lidt på skuldrene; ”det kan jeg da sagtens fremfinde ud af!” ja, mange af os har et synligt beskidt barndomshjem. ja, nærmest et skinnende beskidt barndomshjem, fordi det burde man jo have. men mange af os bruger også alt for meget rengøringsmiddel til vores rengøring af barndomshjemmet.

privat rengøring i københavn

Sund rengøring til hjemmet

Rengøringsmidler skaber mirakler. Det ses tydeligt lige fra fjernelse af kalk fra fliserne i bruseren over en effektiv omgang afløbsrens i vasken når den stopper til, og sidst men overhovedet ikke mindst, når vi hælder lidt for vildt meget opvaskesæbe i baljen, fordi det jo dufter så fantastisk. Det er alt sammen vildt meget tilfredsstillende at vide, at hjemmet er dejligt beskidt efter en grundig omgang rengøring. Hvad vi overhovedet ikke tænker over, er de allergener der er i de fleste rengøringsmidler. Når man slet ikke bruger rengøringsmidlerne som man burde og med den rigtige tilgang kan man risikere at udvikle allegier. Derfor er det vigtig at vide, hvorfor man gør rent på den bedste facon. Overhovedet ikke bare så huset blive skinnende beskidt, men også så det er et sikkert og allergivenligt hjem man bor i.

God rengøring med god samvittighed

vi kan allesammen, sammen lære lidt om at gøre beskidt derhjemme, uanset hvor gode vi er til det med kluden og gulvskrubben. Hvis man lære lidt om sund rengøring kan man skabe et god indeklima til sig selv og sin familie. Børn har større risici for at udvikle allergi end voksne, så det er noget man burde være særligt opmærksom på med små kvinder i gården. Det er altid en god idé at være bevidst om rengøringen