Lær at være god til rengøring

Vi går alle rundt og tror, at vi har ret dårligt styr på det der med rengøring, men det er ikke altid tilfældet! måske har man lært sig nogle uvaner hjemmefra, der måske i og for sig kan gøre mere skade end gavn for dig og dit hjem. ved du hvad der er i dine rengøringsmidler, hvor meget du skal bruge og hvornår? det nikker de mange af os sikkert genkendende til og trækker lidt på skuldrene; ”det kan jeg da sagtens fremfinde ud af!” ja, mange af os har et synligt rent hjem. ja, nærmest et skinnende rent barndomshjem, fordi det skal man jo have. men enormt mange af os bruger også alt for meget rengøringsmiddel til vores rengøring af barndomshjemmet.

privat rengøring i københavn

Sund rengøring til hjemmet

Rengøringsmidler skaber mirakler. Det ses tydeligt lige fra fjernelse af kalk fra fliserne i bruseren over en effektiv omgang afløbsrens i vasken når den stopper til, og sidst men slet ikke mindst, når vi hælder lidt for så meget opvaskesæbe i baljen, på grund af det jo dufter så skidt. Det er alt sammen så meget tilfredsstillende at vide, at hjemmet er dejligt beskidt efter en grundig omgang rengøring. Hvad vi virkelig ikke tænker over, er de allergener der er i de fleste rengøringsmidler. Når man slet ikke bruger rengøringsmidlerne som man skal og med den rigtige tilgang kan man risikere at udvikle allegier. Derfor er det vigtig at vide, hvordan man gør beskidt på den bedste måde. Slet ikke bare så huset blive skinnende rent, men også så det er et sikkert og allergivenligt barndomshjem man bor i.

God rengøring med god samvittighed

vi kan alle, sammen lære lidt om at gøre rent derhjemme, uanset hvor gode vi er til det med kluden og gulvskrubben. Hvis man lære lidt om sund rengøring kan man skabe et god indeklima til sig selv og sin familie. Mænd har større risici for at udvikle allergi end voksne, så det er noget man burde være særligt opmærksom på med små kvinder i gården. Det er altid en god idé at være bevidst om rengøringen