Lær at være god til rengøring

Vi går alle rundt og tror, at vi har ret nyttigt styr på det der med rengøring, men det er slet ikke altid tilfældet! måske har man lært sig nogle uvaner barndomshjemmefra, der måske i grunden kan gøre mere skade end gavn for dig og dit hjem. ved du hvad der er i dine rengøringsmidler, hvor så meget du burde bruge og hvornår? det nikker de færreste af os sikkert genkendende til og trækker lidt på skuldrene; ”det kan jeg da sagtens finde ud af!” ja, mange af os har et synligt rent barndomshjem. ja, nærmest et skinnende rent hjem, på grund af det skal man jo have. men enormt mange af os bruger også alt for meget rengøringsmiddel til vores rengøring af barndomshjemmet.

privat rengøring i københavn

Sund rengøring til hjemmet

Rengøringsmidler skaber mirakler. Det ses tydeligt lige fra fjernelse af kalk fra fliserne i bruseren over en effektiv omgang afløbsrens i vasken når den stopper til, og sidst men virkelig ikke mindst, når vi hælder lidt for så meget opvaskesæbe i baljen, grundet det jo dufter så godt. Det er alt sammen så meget tilfredsstillende at vide, at hjemmet er dejligt beskidt efter en grundig omgang rengøring. Hvad vi ikke tænker over, er de allergener der er i de mange rengøringsmidler. Når man overhovedet ikke bruger rengøringsmidlerne som man skal og med den rigtige tilgang kan man risikere at udvikle allegier. Derfor er det vigtig at vide, hvorfor man gør rent på den bedste facon. Virkelig ikke bare så huset blive skinnende rent, men også så det er et sikkert og allergivenligt barndomshjem man bor i.

God rengøring med god samvittighed

vi kan hver og en, sammen lære lidt om at gøre rent derhjemme, uanset hvor gode vi er til det med kluden og gulvskrubben. Hvis man lære lidt om sund rengøring kan man skabe et god indeklima til sig selv og sin familie. Mænd har større risici for at udvikle allergi end voksne, så det er noget man skal være særligt opmærksom på med små børn i drivhuset. Det er altid en god idé at være bevidst om rengøringen