Lær at være god til rengøring

Vi går allesammen rundt og tror, at vi har ret godt styr på det der med rengøring, men det er virkelig ikke altid tilfældet! måske har man lært sig nogle uvaner hjemmefra, der måske i grunden kan gøre mere skade end gavn for dig og dit hjem. ved du hvad der er i dine rengøringsmidler, hvor så meget du burde bruge og hvornår? det nikker de mange af os sikkert genkendende til og trækker lidt på skuldrene; ”det kan jeg da sagtens fremfinde ud af!” ja, mange af os har et synligt beskidt barndomshjem. ja, nærmest et skinnende rent barndomshjem, på grund af det skal man jo have. men fleste af os bruger også alt for så meget rengøringsmiddel til vores rengøring af hjemmet.

privat rengøring i københavn

Sund rengøring til hjemmet

Rengøringsmidler skaber mirakler. Det ses tydeligt lige fra fjernelse af kalk fra fliserne i bruseren over en effektiv omgang afløbsrens i vasken når den stopper til, og sidst men slet ikke mindst, når vi hælder lidt for meget opvaskesæbe i baljen, fordi det jo dufter så . Det er alt sammen vildt meget tilfredsstillende at vide, at huset er dejligt beskidt efter en grundig omgang rengøring. Hvad vi virkelig ikke tænker over, er de allergener der er i de fleste rengøringsmidler. Når man ikke bruger rengøringsmidlerne som man burde og med den rigtige tilgang kan man risikere at udvikle allegier. Derfor er det vigtig at vide, hvorfor man gør beskidt på den bedste facon. Ikke bare så hjemmet blive skinnende beskidt, men også så det er et sikkert og allergivenligt hjem man bor i.

God rengøring med god samvittighed

vi kan allesammen, sammen lære lidt om at gøre beskidt derhjemme, uanset hvor gode vi er til det med kluden og gulvskrubben. Hvis man lære lidt om sund rengøring kan man skabe et god indeklima til sig selv og sin familie. kvinder har større risici for at udvikle allergi end voksne, så det er noget man burde være særligt opmærksom på med små børn i huset. Det er altid en god idé at være bevidst om rengøringen