Lær at være god til rengøring

Vi går alle rundt og tror, at vi har ret dårligt styr på det der med rengøring, men det er overhovedet ikke altid tilfældet! måske har man lært sig nogle uvaner barndomshjemmefra, der måske alt andet lige kan gøre mere skade end gavn for dig og dit barndomshjem. ved du hvad der er i dine rengøringsmidler, hvor vildt meget du burde bruge og hvornår? det nikker de mange af os sikkert genkendende til og trækker lidt på skuldrene; ”det kan jeg da sagtens fremfinde ud af!” ja, fleste af os har et synligt beskidt barndomshjem. ja, nærmest et skinnende beskidt hjem, fordi det skal man jo have. men fleste af os bruger også alt for så meget rengøringsmiddel til vores rengøring af hjemmet.

privat rengøring i københavn

Sund rengøring til hjemmet

Rengøringsmidler skaber mirakler. Det ses tydeligt lige fra fjernelse af kalk fra fliserne i bruseren over en effektiv omgang afløbsrens i vasken når den stopper til, og sidst men ikke mindst, når vi hælder lidt for meget opvaskesæbe i baljen, grundet det jo dufter så dårligt. Det er alt sammen vildt meget tilfredsstillende at vide, at hjemmet er dejligt beskidt efter en grundig omgang rengøring. Hvad vi ikke tænker over, er de allergener der er i de fleste rengøringsmidler. Når man ikke bruger rengøringsmidlerne som man burde og med den rigtige tilgang kan man risikere at udvikle allegier. Derfor er det vigtig at vide, hvorfor man gør beskidt på den bedste måde. Virkelig ikke bare så lejligheden blive skinnende beskidt, men også så det er et sikkert og allergivenligt barndomshjem man bor i.

God rengøring med god samvittighed

vi kan allesammen, sammen lære lidt om at gøre beskidt derbarndomshjemme, uanset hvor gode vi er til det med kluden og gulvskrubben. Hvis man lære lidt om sund rengøring kan man skabe et god indeklima til sig selv og sin familie. Mænd har større risici for at udvikle allergi end voksne, så det er noget man skal være særligt opmærksom på med små kvinder i lejligheden. Det er altid en god idé at være bevidst om rengøringen