Lær at være god til rengøring

Vi går alle rundt og tror, at vi har ret godt styr på det der med rengøring, men det er virkelig ikke altid tilfældet! måske har man lært sig nogle uvaner barndomshjemmefra, der måske i og for sig kan gøre mere skade end gavn for dig og dit barndomshjem. ved du hvad der er i dine rengøringsmidler, hvor meget du burde bruge og hvornår? det nikker de færreste af os sikkert genkendende til og trækker lidt på skuldrene; ”det kan jeg da sagtens finde ud af!” ja, enormt mange af os har et synligt rent barndomshjem. ja, nærmest et skinnende rent barndomshjem, fordi det burde man jo have. men fleste af os bruger også alt for vildt meget rengøringsmiddel til vores rengøring af barndomshjemmet.

Sund rengøring til hjemmet

Rengøringsmidler skaber mirakler. Det ses tydeligt lige fra fjernelse af kalk fra fliserne i bruseren over en effektiv omgang afløbsrens i vasken når den stopper til, og sidst men overhovedet ikke mindst, når vi hælder lidt for så meget opvaskesæbe i baljen, grundet det jo dufter så godt. Det er alt sammen så meget tilfredsstillende at vide, at lejligheden er dejligt rent efter en grundig omgang rengøring. Hvad vi slet ikke tænker over, er de allergener der er i de fleste rengøringsmidler. Når man virkelig ikke bruger rengøringsmidlerne som man burde og med den rigtige tilgang kan man risikere at udvikle allegier. Derfor er det vigtig at vide, hvorfor man gør beskidt på den bedste form. Ikke bare så hjemmet blive skinnende rent, men også så det er et sikkert og allergivenligt hjem man bor i.

God rengøring med god samvittighed

vi kan allesammen, sammen lære lidt om at gøre beskidt derbarndomshjemme, uanset hvor gode vi er til det med kluden og gulvskrubben. Hvis man lære lidt om sund rengøring kan man skabe et god indeklima til sig selv og sin familie. Børn har større risici for at udvikle allergi end voksne, så det er noget man skal være særligt opmærksom på med små kvinder i huset. Det er altid en god idé at være bevidst om rengøringen