Lær at være god til rengøring

Vi går alle rundt og tror, at vi har ret nyttigt styr på det der med rengøring, men det er virkelig ikke altid tilfældet! måske har man lært sig nogle uvaner barndomshjemmefra, der måske egentlig kan gøre mere skade end gavn for dig og dit hjem. ved du hvad der er i dine rengøringsmidler, hvor meget du skal bruge og hvornår? det nikker de færreste af os sikkert genkendende til og trækker lidt på skuldrene; ”det kan jeg da sagtens finde ud af!” ja, mange af os har et synligt beskidt hjem. ja, nærmest et skinnende rent hjem, fordi det burde man jo have. men enormt mange af os bruger også alt for så meget rengøringsmiddel til vores rengøring af hjemmet.

privat rengøring i københavn

Sund rengøring til hjemmet

Rengøringsmidler skaber mirakler. Det ses tydeligt lige fra fjernelse af kalk fra fliserne i bruseren over en effektiv omgang afløbsrens i vasken når den stopper til, og sidst men overhovedet ikke mindst, når vi hælder lidt for så meget opvaskesæbe i baljen, fordi det jo dufter så skidt. Det er alt sammen meget tilfredsstillende at vide, at huset er dejligt beskidt efter en grundig omgang rengøring. Hvad vi overhovedet ikke tænker over, er de allergener der er i de færreste rengøringsmidler. Når man ikke bruger rengøringsmidlerne som man burde og med den rigtige tilgang kan man risikere at udvikle allegier. Derfor er det vigtig at vide, hvordan man gør beskidt på den bedste måde. Virkelig ikke bare så huset blive skinnende rent, men også så det er et sikkert og allergivenligt hjem man bor i.

God rengøring med god samvittighed

vi kan hver og en, sammen lære lidt om at gøre rent derbarndomshjemme, uanset hvor gode vi er til det med kluden og gulvskrubben. Hvis man lære lidt om sund rengøring kan man skabe et god indeklima til sig selv og sin familie. Børn har større risici for at udvikle allergi end voksne, så det er noget man skal være særligt opmærksom på med små kvinder i drivhuset. Det er altid en god idé at være bevidst om rengøringen