Dødsboer ryddes omhyggeligt

At rydde et dødsbo kan være en hård opgave for familien og derfor kan det være en god idé at kontakte et professionelt firma der har erfaring til at håndtere sådanne situationer.
Det er muligt at få ryddet hele eller halve hjem. Det er helt op til jer, hvilke ting der skal ryddes og hvilke der skal blive på grund af stor affektionsværdi.

Der er forskellige metoder brugt når dødsboer ryddes

Måden dødsboer ryddes ved, at alle ting pakkes ned i kasser, hvorefter de bliver taget med. De ting der ønskes at der skal blive efterladt bliver stillet ind i et rum. Dette er, hvis de ikke allerede er blevet taget med.
Hvis der er affald vil dette blive kørt på genbrugspladsen og blive smidt ud. Alt dette bliver sorteret efter miljøreglerne, for at sikre, at alle regler bliver overholdt og man ikke skader miljøet.

Det er hermed også vigtigt at nævne, at når dødsboer ryddes vil personlige papirer og vigtige informationer aldrig blive håndteret uprofessionelt. De vil aldrig komme på genrugspladsen eller et andet uforsvarligt sted. De vil alle blive brændt eller blive makuleret, hvis dette altså ønskes. Ellers vil disse papirer blive efterladt sammen med de ønskede efterladte ting.

Få dig også lige en rengøring med

Efter at dødsboer er blevet ryddet er det også muligt at få en slutrengøing. Dette vil altså inkludere både rengøring af køkken, bad, diverse værelser og skabe. Der vil også blive aftørret alle paneler og vinduerne pudses også.
Hvis ikke at rengøring er en del af aftalen, vil der altid blive støvsuget og tørret det meste af. På den måde for at sikre sig, at det efterladte resultat bliver det bedst mulige og at lejligheden er lige til at gå til efter.

Det er muligt at ringe og få et tilbud der passer på netop dig, da alle behov og hjem jo er forskellige.