Den helt nye iPhone 7 er på gaden

Det er en længe ventet telefon, som endelig er kommet på gaden. Der er mange Apple tilhængere som har ventet i spænding på denne telefon, og på de helt nye funktioner som den tilbyder. De første har allerede nu modtaget telefonen, det er dem der har forudbestilt telefonen på Apples hjemmeside. Det er nu også muligt at købe den i butikkerne, men de har endnu ikke så stort et lager at man kan købe alle modeller og farver som der er udviklet. Hvis man bestiller telefonen online er der stadig ca. 3-5 ugers ventetid på levering.

Forskellen på iPhone 7 og iPhone 6

Det kan være svært at overskue hvilke forskelle der rent faktisk er på den helt nye model, kontra den der er en generation yngre. For forbrugeren som ikke bruger iPhones mange funktioner, og som ikke har behov for en masse ekstra funktioner, er der ikke den store forskel på de forskellige telefoner. Men for dem der er lidt mere nørdede, og som går op i de forskellige funktioner, er den nye iPhone 7 helt revolutionerende og meget nytænkende. Der er mange nye små detaljer, og så er der nogle få store ændringer, som er dem der primært vil blive lagt fokus på.

Iphone 7 har ikke længere den klassiske home knap som en trykknap. Home knappen er i stedet blevet til en touch knap. Den fungerer stadig på fuldstændig samme måde som den gamle trykknap gjorde, ud over tryk funktionen. Når man trykker på touch knappen på den nyeste model, kommer der et lille vibrator ryst, og når man opstarter mobilen for første gang, får man lov til at vælge imellem flere forskellige slags vibrationer, og derved gøre telefonen meget mere personlig. Der er ikke længere knapper på toppen eller i bunden af telefonen, alle knapper sidder på telefonens sider.

iPhone 7 har samme størrelse, både indeni og udenpå

iPhone7 fra AppleTelefonen har fået samme størrelse skærm som 6’eren. Den kan købes i både 32 – 128 og 256 gb hukommelse. Det er ligesom den tidligere model. Også udenpå har telefonen den samme skærmstørrelse som de ældre modeller, og der er stadig mulighed for at købe den store plus model. Det er stadig en smuk telefon med sit gode, gamle, klassiske Apple design, og der er stadig ikke sket de store ændringer i forhold til telefonens styresystem. Det er dog vigtigt at huske på, at telefonens installerede styresystem, fylder nogle gb, så hvis man vælger at købe den mindste model, kan man risikere at mangle plads.

Den nye iPhone er meget populær blandt de unge mennesker, netop på grund af Appels helt specielle styresystem. Det er det som har hentet mange af Apples kunder, at styresystemet er enkelt og overskueligt, og der er ikke meget at tage fejl af. Apple har dog fået noget kritik af de faste kunder, fordi telefonen er blevet en del mere uoverskuelig, og har fået en masse unødige funktioner som man ikke bruger, og som bare bliver en belastning i stedet.

Bedre lyd i den nye iPhone 7

I alle Apples gamle modeller af iPhones, er der installeret et Jack stik modtager i enten toppen eller bunden af telefonen. I den nye telefon er jack stik modtageren forsvundet, og man skal i stedet bruge nogle høretelefoner som tilkobles mobilen via et lightning bolt stik, det vil sige det stil som man også oplader telefonen med.

  • Helt nyt 12 MP kamera
  • Vand- og støvafvisende
  • Verdens hurtigste chip
  • Lyd i stereo

Det er en af Apples tiltag som de har taget for at gøre mobilen endnu mere enkelt, og for at skabe en mobil hvor man ikke skal bruge et og det samme stik til de samme ting. Apple har dog modtaget meget kritik i starten, da diverse Apple kunder hørte om dette nye tiltag, da dette ville forhindre en i at høre sin musik igennem sine egne gode høretelefoner.